Zaterdag Come Out & Play 2019 

P L A Y G R O U N D

Paperday

Britpop

Energiek, catchy en Brits. Zo valt de muziek van dit allernieuwste Osse gitaarpop-collectief het best te omschrijven. De kans is groot dat je nog nooit van ze hebt gehoord, logisch want de band is kort geleden opgericht met (oud)bandleden uit o.a. Gifter, PEER en White Elephant. Voor liefhebbers van The Strokes, Mastersystem, Blur en The Last Shadow Puppets.

Foxlane

Indie

De groeiende livereputatie van indieformatie Foxlane heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen: shows door het hele land, meer dan een miljoen streams op het nummer “Birmingham” en de publiekswinnaar van de “Grote Prijs van Nederland”. Deze jonge honden leveren een moderne blik op de indiescene. De frisse sound is te herleiden naar de explosiviteit van Foals en de rauwe inslag van Shame.

Medusa

Blues-rock

Het is alweer even geleden dat we van de Osse zangeres Daantje Rison hebben gehoord. Tijdens Come Out & Play presenteert haar gloednieuwe band. Met haar krachtige stem brengt Daantje samen met de band Medusa (blues)rock nummers van o.a. Beth Hart, Janis Joplin, Sass Jordan, Bette Midler, Mothers Finest, Badlands, Heart en vele anderen.

The Irrational Library

Goodtimerocknroll

De eclectische samenstelling van o.a. een Amerikaanse dichter en spoken word artist, Haarlemse stadsdominee en een Bahreinse producer en gitarist groeide tijdens Popronde 2017 uit tot een absolute live-sensatie. Optredens op onder andere Le Mini Who?, Bevrijdingspop, Festival De Oversteek en als support van Pussy Riot volgden. Nu is Come Out & Play aan de beurt en dat betekent…. feeest!

The Hourglass Instinct

Blues-/garagerock

The Hourglass Instinct is een 3-piece blues/garagerockband uit Vlaanderen. Met invloeden van o.a. The Black Keys, White Stripes, Rolling Stones, Iggy Pop, Rival Sons en Led Zeppelin,... heb je een behoorlijk beeld van wat je kunt verwachten; Dikke vette Rock 'n’ Roll!

PYRO

Rock

Zo krachtig en energiek als de naam doet vermoeden klinkt deze band live al helemaal. De eerste EP werd gemixt door Ronald Prent (Rammstein e.v.a.) en gemasterd door Ted Jensen (Green Day, Kings Of Leon, e.v.a.). Denk muzikaal in het straatje van Foo Fighters, The Offspring, Kings Of Leon, Audioslave en Linkin Park. Op het lijstje optredens op ESNS en Pinkpop mag Come Out & Play natuurlijk niet ontbreken.

DJ Edwin

Feest!

Party DJ Edwin sluit deze eerste Come Out & Play dag af met de allerlekkerste hits in diverse genres. Met zijn 15 jaar ervaring heeft hij menig Ossenaar regelmatig tot het gaatje laten gaan, dus dat stilstaan vandaag geen optie is mag duidelijk zijn!

I N T O  T H E  G R E E N

Spelfout

Rock, Rap, Pop

Spelfout is een Nederlandstalige band met alternatieve muziek in de smaken rock, rap en pop. Met een vleugje humor en theater neemt spelfout je mee op een avond van lachen, dansen en denken op manieren die je misschien nog onbekend zijn. Want: als je de regels volgt, speel je het Spel Fout. 

Walls Without Windows

Dreampop

Het duo Walls Without Windows is en dream pop band die zich laat zich inspireren door Nick Cave, Beach House en Big Thief. De band is opgericht door Koen Ruijs en Gitte van Helden. Ze schrijven persoonlijke poëtische teksten die worden gedragen door een warm gitaargeluid en subtiele soundscapes.

Will Knox

Singer songwriter

Will Knox is een singer-songwriter uit London die sterke banden met Nederland heeft. Als schrijver heeft hij al samengewerkt met vele Hollandse topartiesten als Miss Montreal, Vinchenzo en Dotan, waarmee hij ook een BUMA/STEMRA award won. In 2019 komt zijn langverwachte EP uit. Single ‘Stolen Car’ heeft inmiddels meer dan 250.000 streams behaald.

Indigo

Indierock

Indigo is een gloednieuwe Nijmeegse alternatieve indierockband, met invloeden van onder meer Radiohead, 

Editors, Ben Howard en Red Hot Chili Peppers. Afgelopen april werd in een uitverkocht Merleyn gespeeld en behaalde de band de

finale van de Roos van Nijmegen in Doornroosje. Zoals de naam van de kleur indigo al doet vermoeden,

weet de band tijdens liveshows een magische, mystieke sfeer neer te zetten.

Rockford

Rock

Rockford is vernoemd naar de geboorteplaats van zanger/gitarist Niels Schmitz. De bandleden komen uit alle uithoeken van Nederland en hebben o.a. gespeeld in bands als Cape (Canaverall), Whyne en The Exploding Shetland Ponies. Één gitaar, één basgitaar, één drumkit. Gecombineerd brengen deze drie instrumenten een groots dynamisch geluid voort. Rockford mixt Rock en Stoner invloeden tot een sexy cocktail waarbij het liedje altijd voorop staat.

Windup Space

Rock

Windup Space is een rocktrio uit Oosterhout. Vrienden Menno, Jesse en Steven raken de gevoelige snaar met hun melancholische, extreem dynamische rockmuziek. Ze schakelen razendsnel tussen fragiel verdriet en woedende noise en worden geïnspireerd door emo bands als Brand New, Basement en Black Foxxes met een flinke knipoog naar 90’s grunge.

W I L D E R N E S S

2627

House

2627 is een DJ duo uit Oss en Nijmegen dat zich richt op House, Techno, Garage, en UK Bass. Maak kennis met hun sound!

Radio Feelgood

Funk, Soul, Disco

Funky muziek waar je vrolijk van wordt! De plaatjes en feelgoodvibes van Radio Feelgood mogen natuurlijk niet ontbreken bij Come Out & Play!​

Jack Alley

Disco - House

Jack Alley weet wat funky is! Deze local, die inmiddels in Nijmegen woont, zal je gegarandeerd in beweging brengen met een frisse mix tussen House & Disco!

Joe Wilkens

House - Techno

Deze house DJ heeft zijn strepen wel verdiend in de Osse dance scene. Hij was jaren de vlaggendrager van concepten als Hidden Monastery, Nieuw Verbond, Encounter, Pop-up bar EVEN en natuurlijk L8; No Standing Only Dancing!

Aecium

Techno

Deze techno dj en oud L8 resident neemt je mee de diepte in. Hij is hard aan de weg aan het timmeren in Utrecht met zijn concept 'Oefenmeesters' maar komt graag terug om te laten zien hoe het echt moet.

I N T O  T H E  D A R K

Silent Disco

Dance

Rien School (house)

Lowveldt (Kilojoule)

Recs (Tech-house)

Akela (Hardstyle)

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now